Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 år! Jeg er ca. 158 cm høy og veier 38 kg. Føler meg feit.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og er sånn ca.158 cm høy og veier rundt 38-39 kg! Idag når jeg veide meg veide jeg 38 kg! Jeg syns jeg selv er feit og trener ver dag på fritidsaktiviteter og uten om det! Så kanskje nesten 7 timer uken! Jeg liker ikkje føttene mine eller magen min å vil at di skal bli tynnere, alle andre sier jeg er tynn, men sånn jeg ser er jeg jo ikkje det!!! Hva kan jeg gjøre?? Jeg kan grine over min egen kropp jeg kunne fjort alt for å bytte kropp. Spesielt når jeg er nede med familien tar jeg på meg oversized klær fordi di alltid skal kommentere at bekkenet mitt eller no stikker langt ut slik at du kan se et bein! Men det som er rart jeg ser ikkje meg selv som tynn som andre sier jeg er og jeg føler ikkje at jeg er tynn for det er jeg ikkje

SVAR

Besvart 30.09.2020 13:26:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle