Hopp til hovedinnholdet

Hvordan oppnå drømmekroppen og gjøre det bra på skolen samtidig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på hva jeg burde spise hvis jeg skal miste "bodyfat", jeg er ikke flink når det kommer til diet og greier. Har dere noen sunne enkle måltider jeg kan lage på ikke så lang tid? Jeg vil gjerne få drømme kroppen, men jeg vet at jeg må jobbe for den. Men jeg vet ikke hva slags treningsøkter jeg burde gjøre engang. Jeg er så lite motivert og jeg greier ikke å slutte å spise. Jeg må nesten alltid ha noe å spise. jeg orker ikke noe lenger det er så mye stress med skole og prøver det er det siste året og jeg gjør det enda dårligere enn ifjor aaagghhh. Hvordan skal jeg få plass til å trene og fokusere på skole og mitt i alt dette er det å bruke litt av fritiden min på å være med familie og venner. Jeg fortsår ikke hvordan andre mennekser får dette til jeg misuner dem. Pls hjlep meg, jeg trenger virkelig det!

SVAR

Besvart 07.10.2020 18:49:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle