Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan kjæresten min bli litt sunnere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har ett spørsmål, det gjelder kjæresten min. Han skammer seg veldig om kroppen sin, nå er det ikke sånn at han er tjukk, men han er litt "kraftig bygd", mest oppe, for han har lange slanke bein. Men han har vært tynnere før, da jeg har sett gamle bilder han har vist meg. Han er 164 cm høy, og han er like gammel som meg (20 år), og han veier ca 70 kg, men hva er normal vekt for en gutt på 164 cm?. Jeg vil gjerne hjelpe han med å trene, men hva kan jeg/han gjøre for å få motivasjon. Han har spist litt feil har jeg sett, og både han og jeg drikker litt vel mye med energidrikker 2-3 bokser pr dag.

SVAR

Besvart 09.10.2020 16:30:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle