Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gå ned i vekt fort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! J har helt siden 2019 hatt litt lyst til å gå ned i kilo. I sommer ( juni/juli/august og september/oktober og november veide j 61-62 og kanskje 63 hvis j hadde nettopp spist eller rett før eller når j hadde mensen. Nå har j satt 3 uker forran meg med trening. Begynte fredag 04 desember. Og skal trene helt til 3 uke 29 november. J har begynt å spise mindre og spiser slik at j kjenner er sulten eller mett. Midt i mellom. Da jeg gikk på vekta forrige uke, var den på tirsdag 61.4 kg og på lørdag var den 60.9. Og søndag 60.2/1 kg. Nå på tirsdag 15 veide jeg 60.0 kg. Gått ned i kg? Har også hatt en eggløsnings blødning i 12 dager. Det er ikke mensen, hadde forrige mensen 18-27 november. Skal ha mensen igjen 23 desmber. J har opplevd eggløsningsblødning i februar og mars etter j hadde min mensen. Har hatt alle mnd med mensen bortsett fra desember, eggløsning midten av mnd. Hvordan få tynnere midje? Håper på svar fort!!!

SVAR

Besvart 20.12.2020 09:25:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle