Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er det ingen som tenker på klær til oss som er tynne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor er det ingen som tenker på hvordan det er å handle klær for oss som er tynne, små, petite? Alle fokuserer bare på de som er Plus side, og så klart er det viktig og, men hvorfor er det ingen som ser den andre siden av saken. Når de gjør klærne større i str blir de for store for meg og andre som er som meg. Jeg ser ofte butikker som har alt fra str S-2XL eller 3XL, men hvorfor er det så lite av XS og XXS. Føler samfunnet ikke tenker på de som er tynne, og tror at de ikke har noen problemer med slike ting bare fordi vi er tynne. Nesten hver gang jeg skal prøve klær er de alt for store!! Og jeg er ikke syk eller farlig undervektig. Jeg begynner alltid å gråte pga dette, selv de miste str er for store til meg:( og jeg kan ikke bestemme hvordan kroppen min skal se ut, så de som sier det vare er å legge på seg hjelper heller ikke. Jeg orker ikke dette mer, hvordan kan jeg fikse dette. Jeg skam sy osv men det er ikke aktuelt at jeg skal måtte gjøre det hver gang jeg handler klær

SVAR

Besvart 05.01.2021 14:43:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle