Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg tjukk, hva kan jeg gjøre for å gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler meg tjukk. Jeg veier 57,5 kilo og er 1,65 lang. Jeg har utover mage og føler meg ikke komfortabel med det. På skolen kan jeg holde inne magen og tenke mye på at jeg føler meg tjukk i lår og mage. Jeg liker egentlig ikke å tenke stygg om meg selv, men greier ikke å ikke gjøre det. Lurer på hva jeg kan gjøre for å gå ned i vekt og bli tynnere i lår og mage. Hilsen jente 13.

SVAR

Besvart 09.01.2021 11:19:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle