Hopp til hovedinnholdet

Mye og plagsom utflod

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som sliter med veldig mye utflod. Problemet er blitt så stort at jeg må gå med bind hver dag. Det er veldig ubehagelig og er skikkelig plagsomt. Jeg har prøvd ulike behandlinger. Den ene behandlingen funket ikke, mens den andre fikk jeg ikke til.. det er en tablett du skal føre dypt inn i skjeden, men jeg klarer det virkelig ikke. Syns det er vondt og ubehagelig og har prøvd opp til flere ganger. Er så utrolig lei av problemet og vil bli kvitt det slik at jeg slipper å bruke bind når jeg ikke trenger det! Hva kan jeg gjøre? Har ikke lyst å gå til gynekolog men vil få det bort så fort som mulig!

SVAR

Besvart 01.02.2017 13:11:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle