Hopp til hovedinnholdet

Svie i skjeden etter sopp 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For noen uker siden merket typen min tørr og rød hud på penishodet. Jeg hadde ingen plager, men vi gikk på canesten(?) soppkur begge to. Problemet hans har gått over, men i det siste har jeg opplevd en smertefull svie i skjedeåpningen etter sex. Vi bruker alltid lang tid på forspill, og vi bruker derfor ikke glidemiddel. Svien varer i 15-30 min, og dersom jeg tisser blir det enda verre. Har ingen andre plager som f.eks annerledes utflod, tørrhet, kløe osv. Det bare svir og "hovner opp". Hva kan dette være? Evt behandling? Og dersom jeg burde gå til legen men ikke har mulighet til å dra til fastlegen, hvordan finner jeg ut hvor jeg skal gå da? På forhånd, tusen takk for svar!!

SVAR

Besvart 27.03.2017 14:47:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle