Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gått på p-pillen Yasminelle i over et år nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har gått på p-pillen Yasminelle i over et år nå, og har i det siste begynt å merke typ mellomblødninger. Vet ikke helt om jeg skal kalle det dette, da det skifter mellom blod og tykt brunt utflod. Dette varte nesten sammenhengende i en uke før det gikk over, og kom tilbake igjen noen dager senere. Det gikk overnigjen for 2/3 dager siden, men idag har starter igjen. Jeg har også merket blødning ved samleie i det siste. Hva kan dette være?

SVAR

Besvart 03.04.2017 09:42:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle