Hopp til hovedinnholdet

 Hyppige soppinfeksjoner i skjeden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har aldri hatt soppinfeksjon før, men de siste to månedene har jeg nå hatt det tre ganger. Jeg lurer på om det er noen måte jeg kan unngå dette på, for jeg vet ikke hva jeg gjør galt. Rett før jeg fikk den første infeksjonen avsluttet jeg behandling med tetralysal. Jeg har brukt tetralysal i flere år, med noen opphold, men mer eller mindre sammenhengende. Så jeg skjønner om dette kan være årsaken. I tillegg har jeg kjønssvorter, men avsluttet kuren med Aldara for omtrent en måned siden. Er det noe spesielt jeg bør gjøre nå? For jeg har hørt at overdreven bruk av Canesten ikke er bra. Samtidig spiser jeg sunt og trener aktivt. Jeg har fast seksuell partner.

SVAR

Besvart 31.05.2017 14:44:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle