Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for helsen min, og tørr ikke sjekke meg hos lege. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nå hatt klamydia 2 ganger nokså rett etter hverandre. (Skilte 6 uker mellom) og jeg er redd for at jeg muligens kan ha fått det på nytt. Jeg har vært mye syk i den siste tiden og er redd for at jeg skal bli imun mot antibiotika om jeg tar enda en kur. Hadde en ørebetennelse mellom de to kurene for klamydiaen. Tror du dette vil skade på noen måte om jeg må ha enda en behandling? Jeg har også fått noen kviselignende i underlivet som jeg ikke har hatt før. Jeg har hatt det etter shaving, ovenpå. Men aldri inni, og en kvise er i skjedeåpningen. Er veldig bekymret og tør ikke sjekke meg hos legen. :( er det noe annet jeg kan gjøre? Og må jeg spre beina for legen om jeg tar opp dette med utflod som er forandret og at jeg har dette kviseproblemet? Såå stressa :(((

SVAR

Besvart 26.08.2017 18:40:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle