Hopp til hovedinnholdet

Kløe i underlivet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har i flere måneder vært plaget med kløe fra underlivet. Kløen er hovedsakelig lokalisert på den ytre kjønnsleppen på høyre side, men kan også forekomme rundt skjedeåpningen. Huden på den ytre kjønnsleppen blir fort tørr og kan flasse hvis jeg klør på det. Huden er litt fortykket og rød. Kløen blir hovedsakelig verre jo mer jeg klør på det. Har lest om lichen simplex cronixus, kan det være dette? Eller er det mer sannsynlig at dette er en langvarig soppinfeksjon? Har aldri hatt sex, så det kan ikke være en seksuelt overførbar infeksjon. Har nettopp flyttet så har ikke fastlege her jeg bor. Hvem kan jeg evt kontakte for å finne ut av dette?

SVAR

Besvart 06.09.2017 10:17:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle