Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en veldig illeluktende lukt av min urin.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo! Jeg har en veldig illeluktende lukt av min urin. Jeg har ingen kjønnssykdommer så jeg lurer virkelig på hva dette kan plutselig komme av? Jeg kan beskrive lukten som fordervet fisk... Jeg gruer meg til å gå på offentlige toaletter på grunn av dette. Jeg har hatt det helt siden jeg hadde UVI i september. det er over 2 måneder siden og lukten er der fortsatt.. Dette er noe som plager meg kjempe mye. Takk for svar!

SVAR

Besvart 16.11.2017 13:40:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle