Hopp til hovedinnholdet

Fikk for tidlig blødning på p-piller. Hoven og sår i underlivet. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Det ble slutt mellom meg og kjæresten for 10 dager siden. (Vi hadde sex samme dag. Jeg mistet jomfrudommen min til han og han mistet den til meg. Ingen av oss har eller har hatt kjønssykdommer før.) Den samme dagen som det ble slutt fikk jeg mensen selv om jeg går på loette p-piller og var på den siste uken med rosa piller. Jeg tenker jeg fikk mensen pga jeg hoppet over mensen i oktober. Men etter en uke med mensen begynte det å svi veldig i underlivet. Det klør ikke. Den høyre indre kjønsleppen er opphovnet og "blek". Det svir når jeg går. Nå hsr jeg hat mensen i 10 dager og det har svidd i underlivet i 5 dager. Mensen begynner å gi seg men det svir når jeg er på do. Hva kan dette være? Hilsen jente 16 år

SVAR

Besvart 28.11.2017 13:14:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
account_circle