Hopp til hovedinnholdet

Smerter ved sex, og svie i underlivet. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 17, snart 18 år. Jeg har en kjæreste og vi har vært sammen nå i over ett år. Vi har da også sex og i det siste har jeg hatt plager i underlivet som da fører til at jeg ikke ønsker å ha sex ettersom disse plagene er vonde. Jeg har svie i underlivet som går over en liten periode til jeg får mensen igjen så kommer det tilbake. Dette er svært ubehagelig og gjør kjempe vondt når vi har sex.. hva kan dette være og hva bør jeg gjøre? Har ingen kløe bare svie.. hilsen bekymret 17-åring

SVAR

Besvart 07.12.2017 18:44:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle