Hopp til hovedinnholdet

Plaget av urinveisinfeksjoner.  Så slim i urinen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg tror kanskje jeg har fått urinveisinfeksjon siden det føles som om jeg ofte må tisse selvom jeg akkurat har vært på do. Jeg har drukket masse vann, og jeg har hatt det en del ganger tidligere så jeg venter som regel til det bare er over igjen om 2 dager ca. Det eneste var bare at jeg i går satt en stund på do, for da slipper jeg den slitsomme følelsen en stund, og da jeg presset litt ekstra var det som om noe spratt eller skle ut av urinsveisåpningen. Da jeg så ned i do så jeg at det var en liten gulaktig liten og avlang klump. Først fikk jeg nesten litt panikk siden jeg trodde det var en en mark (det så nesten litt ut som et embryo på avstand), men da jeg så litt nærmere så det nesten ut som en liten glatt gul-gjennomsiktig buse med en liten blodåre.. Den var slimete og myk, og da jeg satt på do en liten stund til kom det en til da jeg presset! Den var mindre med så lik ut. Hva kan dette være? Jeg er jomfru og har ingen STD's.. Takk for svar :)

SVAR

Besvart 15.12.2017 15:20:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle