Hopp til hovedinnholdet

Smerter og klumper/prikker i underlivet (kvinne).

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

start: smerte ved vannlating, urinprøve kom negativ fra UVI. Spurte om d kunne vere at det var irritert hud etter sex uten å vere fuktig, Konkluderte med ja. Dagen etterpå var det blitt verre, eg var veldig sår inni kjeden (kvit). Legen vurderte sopp og herpes, men etter å ha sett på meg såg han vekk fra det, og tilbake til samme svar helsestasjonen. Smertene blei verre, endte opp på legevakta der dei tok herpes prøve og eg begynnte på behandling. Medisinane funka med engang og etter 3 daga merka eg ingenting, tlf fra legen av at herpes prøva var negativ. Er på min siste dag av herpes behandling no, da eg ser nedentil idag, legger eg merke til to nye ting. 1 En kul på venste kjønnsleppe (ved siden av skjede inngangen) klarer ikkje å ‘’få tak i den’’, når eg presser på den kjennest ut som eg presser nedi noko ruglette.(Hovent) 2. imellom indre og ytre kjønnslepper er det fullt i kvite prikker tett i tett på begge sider. Prikkene stikker ikkje ut, og er på en måte bare ett belegg (?)

SVAR

Besvart 19.01.2018 14:40:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle