Hopp til hovedinnholdet

Vurderer å ta piercing der nede

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vurdere å ta piercing der nede (sannsynligvis vertical hood, men tenker litt på christina også). Men jeg er veldig i tvil. Først og fremst fordi det er flaut å ligge der å sprike, men også fordi jeg ikke klarer å bestemme meg for om det egentlig er sexy eller bare rart. jeg er en helt normal vanlig jente på 18 år som ikke vil stikke meg ut. Jeg vil ikke ha tattovering jeg har bare lyst til å gjøre noe friki! Eller noe sjukt! Ingen trenger å vite om at jeg har pytet underlivet. Det er snakk om kun én piercing der nede altså, ikke slik at det blir haugevis. Bare en liten enkel en. Jeg kjenner en profesjonell piercing og tatovør hun kan ta den uten noe risiko, har snakket med henne hun er klar til å ta underlivspircing på meg!

SVAR

Besvart 05.02.2018 22:50:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om piercing

Piercing er ikke så uvanlig, og for de fleste er det ukomplisert og smertefritt. Men du kan få problemer med piercingen din. God hygiene rundt piercingen er viktig.

 

Les mer
attach_file

Tips til Google-søk

Noe du trenger svar på? Trenger du stoff til en skoleoppgave? Her får du noen tips for å gjøre et best mulig søk i Google.

 

Les mer
account_circle