Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har glemt igjen tampong i skjeden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg fant ikke helt riktig emnne på dette spm så emne "kropp og helse" passet best tror jeg. dette høres sikkert veldig dumt ut men en kveld så var jeg veedlig sikker på at jeg tok i en tampong en liten en. klokk var sikkert runft 3-4 om natten. jeg våknet rundt 11 tror jeg og reiste til byen. Jeg kom hjem i rundt 2 tiden å kom på at jeg hadde tampongen enda inni meg. Da jeg skulle til å sjekke fant jeg den ikke. Jeg er veldig sikkert på at jeg tok den inn åg aldri tok den ut. men jeg er veldig usikker. jeg tok i en ny tampong og senere den dagen tok jeg ut den tampongen og etter der blødde jeg ikke mer. jeg kjenner ikke tampongen. så jeg vet ikke helt va jeg skal gjøre, jeg er veldig redd for at den faktisk enda er der inne å jeg får en farig sykdom f.eks. "tampongsyken" som den blir kalt.

SVAR

Besvart 12.02.2018 10:02:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alt om bind, tampong og menskopp

Lurer du på hva du skal bruke og hvordan du skal bruke det? Her finner du nyttige råd.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle