Hopp til hovedinnholdet

Kul på den ene kjønnsleppen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Oppdaget for kanskje en uke eller to siden en liten kul helt fremst i den ytre kjønnsleppen. Prøvde å stikke hull på den men det kom ikke noe annet enn blod og væske ut. Kulen er der fortsatt og nå har det blitt mye større. Det er som at det har hovnet opp rundt kulen, og det føles som det er den svær hoven klump fremst på den ene kjønnsleppa. Hvertfall 1-2 cm i diameter. Det buler ut på huden. Det er ikke spesielt vondt, bare hvis jeg klemmer på den. Da blir det liksom irritert. Det klør også noe, kan være fordi jeg har prøvd å stikke hull noen ganger. Hva kan det være? Jeg er bekymret.

SVAR

Besvart 22.02.2018 12:40:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle