Hopp til hovedinnholdet

Kløe i underlivet, hyppig tissetrang, og kvalme og diaré.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. Den siste uken har kroppen min hatt masse ulike symptomer og jeg begynner å bli litt redd.Det begynte med litt kløe og mye utflod fra skjeden som luktet litt unormalt. Dette tenkte jeg var normalt og at det bare var å ta en soppkur. Siden dette har jeg hatt tidligere.Så jeg tokk en soppkur. Men så begynte jeg å måtte tisse veldig ofte, med en litt merkelig følelse hver gang jeg tisset. Ikke veldig ubehagelig mest merkelig, ville ikke beskrevet det som svie. Så fikk jeg dårlig mage og satte 2 timer sammenhengende på do samtidig kvalme. Nå er jeg kvalm og har vondt i øverste del av magen, og det kan føles som om noe presser på blæren min. Jeg er veldig bekymret for at dette kan være graviditet, klamydia, eller noen andre mage problemer. Er mest redd for at det er klamydia siden dette reduserer fruktbarheten ogsånt, og jeg vill bli tvingt til å gå til lege. Kan det være at jeg har fått sopp, omgangssyken og urinveisinfeksjon samtidig? Takk for svar ..

SVAR

Besvart 28.02.2018 12:28:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle