Hopp til hovedinnholdet

Blåmerke og skader på pungen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For noen dager siden fikk jeg en albue i pungen relativt hardt. Dagen etter så jeg at jeg hadde fått et svart/lilla/blått blåmerke på venstre side av pungen. Og etter noen dager har det blitt litt større, og jeg har i tillegg trent med dette, da dette har gått fint, men er litt redd for at dette har gjort det verre. Blåmerke er nå ca over halve venstresiden av pungen, og det gjør vondt av og til. Det gjør ikke vondt å ta på blåmerke direkte. Det har også kommet grønn farge ved starten av penis, dette gjør heller ikke vondt. Det er også litt vondt over pungen, til venstre for penis, vondt når jeg trykker. Litt usikker om dette i det hele tatt er et blåmerke. Er dette farlig?

SVAR

Besvart 28.02.2018 13:04:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle