Hopp til hovedinnholdet

Opplevd noe kviselignende på pungen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Etter jeg var i bad og skulle tørke min nedre del la jeg merke til jeg hadde noe på min venstre balle, Det lignet en Kvise og den var hvit, Jeg presset på den som jeg gjør på normale kviser og jeg fikk hvit ut av den som en normal kvise, Jeg fikk alt det hvite ut og nå er den vekk, Jeg har opplevd dette 1-2 gange før og gjorde det samme men jeg ble redd, Kan dette være KjønnSykdommer eller Kreft? Denne ting/kvise var ikke lite, (men ikke gigantisk) og gjorde ikke vondt eller noe. Jeg leste på nett at noen hadde det samme og de fikk de hvite ut og søkte om lege hjelp og legen sagde det var normalt. Jeg vil IKKE snakke med Helsesøster, Mamma eller noen andre enn Ung/Dere om dette siden dette er Anonymt :) Tusen takk!

SVAR

Besvart 16.05.2018 23:13:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle