Hopp til hovedinnholdet

Plages med gjentagende sopp-infeksjoner i underlivet. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 19, snart 20 år som får sopputbrudd etter hver gang endt mensen. Slik har det vært i ca 2 år, og er svært plagsomt. Jeg har prøvd forskjellige behandlinger med krem+stikkpille, Diflucan og til og med å skylle med eddik der nede, men det blir aldri bedre. Det er som regel alltid litt sårt der nede og det klør en del i skjedeåpningen. Det kan være ganske vondt å ha sex. Har testet meg for kjønnssykdommer og har aldri hatt det. Det jeg egentlig lurer på er om det kan være noe annet jeg har i og med at det aldri forsvinner. Vet ikke hva jeg skal gjøre lengre da problemet aldri forsvinner...

SVAR

Besvart 25.05.2018 15:18:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle