Hopp til hovedinnholdet

Har svie og hevelse i underlivet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ble kanskje litt feil tema elns men ja. Jeg har opplevd mye svie, nesten opphevelse i ytre kjønnslepper og ekstremt svie helt under kjedeopningen. Dette har vart lenge, mere en 2 mnd. Noen ganger er d der, andre ganger ikke. Jeg har opplevd voldtekt på en fest før disse plagene kom, og jeg tror det er dette de kommer fra. Partneren min har ikke noe kjønssykdommer elns så jeg tror dette kan være noe sopp greier elns. Men greien er den at jeg vil ikke til noe undersøkelse. Har du noen produkter/kremer ol jeg kan behandle det på selv? Sliter m mye angst og sånt så jeg klarer ikke å gå t helsestasjon elns og må finne ut av det meste selv. Får behandling for angsten hos bup og det etter voldtekten, så det er bare det andre jeg luerer på.

SVAR

Besvart 23.08.2018 10:48:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige reaksjoner etter voldtekt

Det finnes ikke riktige eller gale reaksjoner på voldtekt og seksuelle overgrep, men noen reaksjoner går igjen hos mange. Her kan du lese om noen av dem.

 

Les mer
account_circle