Hopp til hovedinnholdet

Hun plages av størrelsen på kjønnsleppene sine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15 år som sliter både fysisk og psykisk med størrelsen på kjønnsleppene mine. De gnager utrolig mye og gjør utrolig vondt. I tilegg synes jeg de er utrolig stygge, noe som hemmer sexlivet mitt veldig. Jeg lurte på om det er mulighet for å ta kjønnsleppereduksjon i en alder av 15 hvis man sliter med det i hverdagen? Typ at de gjør vondt osv

SVAR

Besvart 30.08.2018 13:43:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle