Hopp til hovedinnholdet

Penis hovnet plutselig opp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Over natten ble tykkelsen på penisen doblet, å lengen ble minsket. I slapp tilstand ser det ut som en liten golfball, den er trill rund, å får nesten ikke fram penishodet, hva faen har skjedd? Det er skummelt. Jeg prøvde å få ereksjon, det gikk helt fint, men den er fortsatt jævli tykk, å like vanskelig å få fram penis hodet, er dette noe dere kan ha svar på?

SVAR

Besvart 10.09.2018 09:27:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle