Hopp til hovedinnholdet

Redd for smitte av kjønnssykdom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ja, jeg kom hjem fra en kompis ikveld og så plutselig legger jeg merke til at jeg har noe rart noe i underlivet. Er veldig redd for at det kan være kjønnssykdom men tror også at det kan være gnagsår fra at jeg har brukt så små og stramme boksere. Alle mine seksuelle samleie har vært med kondom bortsett fra en men det er lenge siden og hun forsikret meg om at hun ikke hadde noen kjønnssykdommer. Er litt rød og det svir litt. Svar fortest mulig er litt redd, er veldig lite interessert i og få noe som helst form for kjønnssykdommer i så ung alder. Har ikke merket noe før idag. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 20.09.2018 17:59:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle