Hopp til hovedinnholdet

Brennende følelse rundt skjeden etter sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det brenner på huden rundt skjeden etter sex. Varer i 10-30 minutter hver gang etter. Det gjør litt vondt i løpet av sex også. Bruker ikke kondom, og jeg har blitt testet for seksuelle infeksjoner som kom ut negativ. Det brenner når/etter jeg tisser til og med etter 2-3 kurer med antibiotika mot UVI i løpet av tre måneder, hvis det har noe å si. Tester for UVI har siden kommet ut negative. Følelsen etter sex er som brann/svie. Alt dette går veldig ut over forholdet mellom meg og kjæresten, ettersom sex er viktig for oss begge og jeg tør så vidt gjøre det pga. smerten etter. Annet enn mangel på glidemiddel som jeg har vurdert sterkt, hva kan være galt med meg?

SVAR

Besvart 30.09.2018 19:24:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du smerter i vulva?

Mange har smerter i vulva når de har samleie. Noen har også smerter hele tiden. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle