Hopp til hovedinnholdet

Har smerter i undelivet, tross fine prøver.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært utallige mange ganger hos legen nå fordi jeg har vondt i underlivet, det dunker og jeg har også hatt problemer med vannlatning, får ikke tisset ut alt og må på do hele tiden. jeg blør etter jeg blir fingret (selv om jeg ikke har mensen) og det stinker av utfloden min, får smerter etter samleie. De har tatt gynekologisk undersøkelse og testet meg for klamydia og mykoplasma, negavtivt svar. De har også tatt uvi test og det meste som går ann. Jeg gikk i 3 måneder med en kobberspiral som lå feil i livmorhalsen, de tok den ut og jeg begynte å bli bedre. Etterhvert kom smertene tilbake igjenn De sier alt ser bra ut, men jeg har fremdeles sykt vondt. Spiralen er fjernet for 3 uker siden. Så kom jeg på at jeg falt på sykkel og slo venusberget hardt slik at jeg fikk en kul som var der i rundt 3 uker. Jeg har fortsatt vondt når jeg trykker mot området, men har ingen synlig kul lenger. Kan dette være en grunn for smertene mine? Kan det gå over av seg selv? Er jeg steril?

SVAR

Besvart 30.09.2018 21:58:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle