Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å få ereksjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.Jeg sliter litt med ereksjon.Info: Slet med depresjon for 2 år siden. Gikk da på antideprisiva (ssri). Går på melatonin og sover bra nå. Trener jevnlig og spiser sunt. Er sengevæter og går på vesicare og betmiga for at blæren skal slappe mer av. Merket først problemet i vår når jeg skulle ha sex med en jente. Var litt tent men når jeg skulle penetrere ble den ikke stiv nok. Hadde aldri problem med ereksjon før dette, også med dama jeg hadde mens jeg var deprimert hadde jeg skikkelig automatisk ereksjon og lyst. Merker nå etter episoden i vår at lysten ikke er like stor, skal mer til før jeg tenner på noen. Er ikke like gira på onani som før men runker jevnlig og får stiv penis. Men jeg må inn med mer innsats og det skjer ikke en like automatisk ereksjon uten å runke og som holder seg av seg selv. Føler ikke jeg kan stole helt på den og ereksjonen gir seg fortere nå, bare ved sekunders pause fra å onanere. Våkner aldri med stiv. Mat og tiltak jeg kan gjøre for sterk ereksjon?

SVAR

Besvart 26.10.2018 11:08:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
account_circle