Hopp til hovedinnholdet

Har fått en klump på penis. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har oppdaget at jeg har fått en relativt stor klump på høyre side av penis. Den er ca 2,5 cm, litt avlang, ikke noe spesiell farge og det er en ganske irriterende svie. Det gjør ikke vondt å tisse, men har på en måte mista følelsen akkurat på det punktet. Er litt stressa fordi jeg tror det er farlig, men det er kanskje bare en cyste eller noe lignende? Jeg hadde ikke klumpen i morges, men det svidde på høyre side over penis, utover dagen har klumpen blitt synlig.

SVAR

Besvart 28.10.2018 19:02:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
account_circle