Hopp til hovedinnholdet

Hvilken krem kan jeg bruke mot sopp på penis?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 14 år. Jeg har hatt trangforhud hele livet, men nå kan jeg endelig dra forhuden helt tilbake. Penishodet og forhuden min er veldig tørr, og ser ut som en slags «hudflass» på hodet også. Jeg har også en rød prikk på hodet mitt. Jeg føler meg veldig sikker på at det er soppinfeksjon. Jeg vet at vis man runker mye kan hodet bli tørt, men jeg har ikke runket «mye» på en god stund og det er fortsatt tørt. Jeg har aldri hatt sex før. Spørsmålet mitt er: hvilken salve skal jeg bruke hvis jeg har soppinfeskjon?

SVAR

Besvart 05.11.2018 13:47:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle