Hopp til hovedinnholdet

Penisstrengen røyk. Bør jeg oppsøke lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, For et par dager siden hadde jeg samleie med kjæresten min. Under samleie merket ingen noe, men etterpå var det mye blod. Det viste seg at jeg hadde revnet/røket penisstrengen. Er usikker på om den er revnet litt eller helt revnet. På penishodet er det et lite sted hvor det er litt hovent, ytterst ved strengen. Det er også noe hvitaktig ved strengen jeg er usikker på hva er. Det er ikke vondt annet enn når jeg drar vekk forhuden. Får derfor ikke renset det noe særlig. Bør jeg treffe en lege? Skal på ferie om to dager og vil da tro at jeg ikke får legetime uansett før ferien...Kan jeg bade i klor/saltvann med det? Skal jeg la det være som det er og ikke rense men la det gro av seg selv eller dusje/bade det selvom det svir ekstremt? Igjen, bør jeg se lege? Mvh, Gutt, 17

SVAR

Besvart 14.02.2019 14:08:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle