Hopp til hovedinnholdet

Jeg har et hudlag som dekker skjeden, hva er det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Så jeg har slitt med en ting jeg ikke helt vet hva er. Det er som et hudlag som dekker skjeden. Det gjør slik at når jeg tar ut tampong så sitter den fast på vei ut og jeg må bruke lang tid på å lirke den ut. Den medførte også utrolige smerter da jeg hadde sex osv.. Vel da jeg barberte meg tror jeg jeg kom ani den, fordi den revnet i to. Jeg blødde veldig mye. Nå har det gått 4 dager og sliter fortsatt litt med smerter av og til. Er redd for infeksjon eller noe fordi jeg kommer ikke til å dra til legen eller helsesøster eller noen. Hva er dette hudlaget? Og er det farlig at det kanskje ble kuttet? Hva kan jeg gjøre og hvordan kan jeg få tak i gynekolog hvis det er lurt?

SVAR

Besvart 28.04.2019 21:34:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle