Hopp til hovedinnholdet

Har fått en kul ved underlivet/låret. Hva kan dette være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde en rød og øm kul ved ved siden av underlivet mellom låret. Denne var veldig øm og hard og vokste seg på størrelse med en liten drue i omkrets, men etter 2 uker gikk den helt bort. Dette var omtrent 2 måneder siden. Nå har den kommet tilbake på akkurat samme sted, bare mindre. Jeg lurer på hva dette kan være, og om jeg eventuelt bør oppsøke lege.

SVAR

Besvart 28.08.2019 23:53:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle