Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk vondt da en gutt skulle fingre meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år og jeg har ett lite problem. En gutt skulle fingre meg og jeg kjente at jeg fikk litt vondt. Jeg har prøvd selv noen ganger og jeg får den ikke helt inn. Er det noe galt med meg? Er det noe jeg burde oppsøke hjelp for? Mvh en desperat jente.

SVAR

Besvart 14.02.2020 11:10:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Kåt? Hvordan tolke eller vise det?

Hvordan kan du vite at kjæresten eller den du vil ha sex med, vil det samme? Og hvordan kan du selv vise partner at du er klar for å ha sex?

 

Les mer
account_circle