Hopp til hovedinnholdet

Har fått tynn utflod. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk plutselig fått mye tynn utflod. Vanligvis har jeg nesten ikke utflod. Er redd jeg har fått bakteriell vaginose. Utfloden er lys gul. Men jeg synes ikke det har noe stygg lukt, som jeg leser er typisk ved bakteriell vaginose. Hva kan det være? Jeg har hatt samme partner i 3 år og aldri opplevd dette før. Hvilke undersøkelser vil fastlegen gjøre? Jeg er ikke så glad i å gå til lege. Er også redd for å bruke antibiotika fordi jeg tåler det dårlig. Takk for svar!

SVAR

Besvart 03.03.2020 01:09:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle