Hopp til hovedinnholdet

Har fått flere rift rundt forhuden. Det er veldig tørt. Hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For noen dager siden merket jeg at det ble veldig tørt og sårt nede ved forhuden, men ikke så ille at jeg ikke kunne ha samleie. Etter samleie for 2 dager siden har det nå kommet flere rift rundt forhuden og det virker som forhuden trekker seg sammen på forskjellige steder. Det er veldig tørt, akkurat som å ha blærekatar. Nå får jeg såvidt til å dra ned forhuden, fordi det er så veldig tørt og sårt. Har dere noen anelse om hva dette er? Har opplevd rifter før men ikke så ille som det er nå. Takk for svar, Gutt 19

SVAR

Besvart 29.03.2020 11:41:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle