Hopp til hovedinnholdet

Klør etter ubeskyttet sex. Kan det være sopp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde ubeskyttet sex for litt over en uke siden, og et par dager etter dette merket jeg ubehag i underlivet. Det klør en del, men utfloden min lukter ikke noe særlig og den er heller ikke klumpete, ser bare ut som vanlig utflod. Jeg lurer fortsatt på om jeg kan ha fått sopp, eller om det kan være noe annet?

SVAR

Besvart 09.05.2020 01:41:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle