Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet man at man har sopp i skjeden? Kan sopp forsvinne av seg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan vet jeg om jeg f.eks har sopp i kjeden? Har vært tørr der nede noe som kan gjøre at det svir om jeg tar fingrene opp i kjeden? Utfloden min er tynn, klumpete akkurat som vått papir Om dette er sopp går det bort av seg selv? Kan det komme på penis om jeg har samleie? Hva skjer om jeg ikke gjør noe med det?

SVAR

Besvart 29.07.2020 00:51:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle