Hopp til hovedinnholdet

Har små sår i underlivet. Hva kan dette være og hvordan behandle dem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har i flere år hatt problemer med sår i underlivet. De starter små, blir større med tiden og svir utrolig mye (f.eks når man skal på do). Startet når jeg var veldig ung, så dro til gynekolog og lege for å finne ut om det kunne være noen kjønnssykdommer, som det tydeligvis ikke var. Fikk noen salver å smøre på, noe som hjelp nogen lunde. Nå flere år senere har det kommet tilbake igjen. Sjekket meg i sommer for flere typer kjønnssykdommer og fikk negativt på alle, i tillegg til at jeg tok en celleprøve som kom fram normal. Hva kan disse sårene være og hvordan skal jeg behandle dem?

SVAR

Besvart 26.09.2020 01:33:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Rett til helse- og omsorgstjenester

Alle har rett til nødvendige helse- og omsorgstjenester. Trenger du hjelp til helsetjenester eller til å klare deg i dagliglivet? Henvend deg til kommunen din.

 

Les mer
account_circle