Hopp til hovedinnholdet

Har intense magesmerter. Hva kan det være og hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har opplevd intens magesmerter de siste tre dagene. Det har ikke vart hele dagen men kommer ofte når jeg ligger stille. Det kan minne om mensensmerter utifra det jeg har hørt fra vennene mine siden jeg har hatt mensen i snart tre år men aldri opplevd smertene. I juli 2020 fikk jeg p-stav men blør litt av og til men bare så det holder med ett truseinlegg. Trodde ikke man fikk smerter hvis man hadde p-stav. Men jeg har smerter i både magen og korsryggen. Det hjelper å ligge som en ball men det gjør vondt i ryggen... Jeg har også svie i tisset så tror det er en urinveisinfeksjon siden jeg ikke tisset etter sex... med kjæresten min. Jeg er redd det er klamydia men har hatt sex med to personer og begge var jomfruer. (Og det er lenge siden den første) så har bare hatt sex med kjæresten min det siste halve året. Er dette mensensmerter? Burde jeh beskymere meg? Er det urinveisinfeksjon eller noe værre?

SVAR

Besvart 30.11.2020 17:39:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle