Hopp til hovedinnholdet

Har smerter i underliv, vil salven Remisoft hjelpe da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Sliter litt i det siste med tørrhet i underlivet. Det er sårt og svir ved berøring. Dette påvirker meg seksuelt da det er mere ubehag under samleie. Da får jeg sterkere smerter i åpningen til skjeden. Har fått vite fra gynekologen at jeg har vulvodyni men har egentlig ikke fått noe hjelp mot det. Så litt smerter under samleie har jeg fra før. Men blir ekstremt verre under periodene da det er mere følsomt i skjeden og underlivet. Noe som kommer å går. Har prøvd og lest meg opp på nettet om hva det kan være, men det er så mye forskjellige alternativer så er litt usikker. Det er ikke kjønnssykdommer eller sopp, da jeg har hatt sopp før og det ligner ikke på de samme plagene. Har funnet at Remisoft salve skal hjelpe, men er dette noe jeg kan bruke? Vil det påvirke vulvodynien på godt og eller vondt? Ser for meg egentlig at den kan virke litt forebyggende for smerter da slimhinnene er mere sårbare til meg akkurat nå. Takk på forhånd for svar. Vurderer å kjøpe dette produktet og teste.

SVAR

Besvart 14.12.2020 12:32:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du smerter i vulva?

Mange har smerter i vulva når de har samleie. Noen har også smerter hele tiden. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle