Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få mindre utflod?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har brukt vivag vaginalkapsler fordi jeg har hatt en del utflod, (ikke voldsomme mengder altså) men det som havner i trusa er hvitt, litt tykt/klumpete omtrent som snørr og lukter noe småsurt. Men jeg har ikke fått brukt kapslene åtte dager etter hverandre, sammenhengende... så betyr det at det ikke er noe poeng i å ta de to siste kapslene, eller kan jeg bare ta dem? Trenger virkelig noen tips! Jeg sover uten truse om natta, vasker meg ikke med såpe...og det det klør ikke eller lukter skikkelig råtten fisk eller noe..men jeg har litt på følelsen av at vaginaen min ikke er helt fornøyd. Jeg leste et sted at en jente med 100% frisk vagina, kan gå uten truse og ikke få flekker i buksa. Flekkene min kan ofte bli store :/ Hvordan kan jeg gjøre vaginaen min bedre? Kan det hjelpe å spise frukt og grønnsaker?

SVAR

Besvart 13.02.2017 06:31:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle