Hopp til hovedinnholdet

Smerter i kjønnsleppe, kan det være sykdom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! for mindre en en uke siden fikk jeg veldig vondt nedentil, det var til og med vondt å gå. det føltest ut som jeg hadde en blåkul på hele ytre venstre kjønnsleppe. i tillegg hadde jeg vondt litt utenfor nesten med låret. jeg merket at den venstre kjønnsleppen var blitt mye større enn den andre, men også rød. jeg ble litt redd og visste ikke hva jeg skulle gjøre, men bestemte meg for å vente litt. nå er dette område blitt med hardt, og langs kanten på hele leppen er det en hard del. det roet seg en periode men er nå komt til bake. men har ikke vondt. er dette utvikling eller kan det vere en sykdom? syns det er pinlig å gå til legen.

SVAR

Besvart 27.04.2017 09:45:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle