Hopp til hovedinnholdet

Svie når jeg tisser men har ikke hatt sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt 14 her og eg har eit problem, eg har aldri hat sex eller noe sånt. Når eg tisser svir det og det kommer hvite bobler eller stoff når eg tisser eg veit ikkje korleis eg fekk dette det einaste grunnane kan være for eg har hat mye onaering/orgasme og når eg dusja så brukte eg såpe på penis også underforhuden dette kan ikkje være ein sjukdom siden eg aldri har hat sex har vært hos helsesøster og snakke hun trur at det kan være plage i urinrøret eller sopp eller urinveisinfeksjon skal ta urinprøve på torsdag helsesøster sa og at eg skulle drikke masse vatn så eg gjorde det så forsvant svien veit ikkje om det kommer tilbake dette har holdt på i noen veker nå eg er redd for at det er noko alvorleg plis svar så fort dokke kan

SVAR

Besvart 28.04.2017 10:12:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle