Hopp til hovedinnholdet

Kjønnsvorter og sterilitet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Da jeg var 16 år fikk jeg melding av en gutt jeg hadde hatt sex med, han fortalte at han hadde kjønnsvorter. Etter omtrent et halvt år fikk jeg masse vorter. Jeg var flau, og kjekket det heller ikke opp. Etter et halvt år til var nesten alle vekk og jeg merket ikke noe til de lenger. Nå har jeg fått en bitte liten på utsiden av den ene kjønnsleppen og jeg begynner å stresse (skal ta vaksinen neste uke). Det jeg egentlig lurer på er om jeg kan bli steril av selve viruset, altså ikke livmorhalskreft, for det vet jeg. Men er det en mulighet for at jeg ikke kan få barn pga. Viruset jeg har i kroppen. Jeg har googlet og googlet, men finner ikke noe konkret svar hvor det står "du kan fortsatt få barn". Grunnen til dette er vel egentlig at jeg ble gravid ved et uhell for et år siden, bestemte meg for å beholde barnet, men hadde en spontanabort. Det første jeg tenkte på var selvfølgelig de jævla vortene. Var dette grunnen? Kan jeg ikke få barn? Det er min aller største frykt

SVAR

Besvart 24.05.2017 13:48:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Kondylomer (kjønnsvorter)

Kjønnsvorter kommer av HPV-virus. Vortene er ikke farlige, men kan være ubehagelige. Det er ikke alle som får synlige vorter, selv om man har viruset i kroppen.

 

Les mer
account_circle