Hopp til hovedinnholdet

Har et spørsmål om vagina og hvordan man ser ut nedentil. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har et spørsmål om vagina og hvordan man ser ut nedentil. Jeg har vært seksuelt aktiv siden jeg var 16, (er i fast forhold nå) men frem til da hadde jeg en veldig tykk jomfruhinne og jeg så kun et bittelite hull som jeg så vidt fikk en qtips inn i. Nå er jeg 20 og jeg ser at jeg har sånne tykke hudflapplignende greier på innsiden av skjeden. Det er på en måte masse hud som omkranser skjedegangen. Jeg trodde en normal vagina skulle vise et stort hull og at man kunne se rett inn til livmorhalsen, men for at jeg skal kunne se den må jeg brette til side all ekstra hud som sitter innenfor de indre kjønnsleppene. Jeg har ingen problemer med å ha sex og har ingen plager, verken smerter, blødninger, rar utflod eller noe. Kjenner ingenting når jeg tar borti de hudflappene heller. Håper beskrivelsen min var forståelig, Hilsen jente på 20.

SVAR

Besvart 08.06.2017 14:29:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle