Hopp til hovedinnholdet

Tisser litt på meg men det er bare en til to dråper, og det skjer liksom hver dag. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg pleier å skvette på meg. Sånn at jeg lzm tisser litt på meg men det er bare en til to dråper, og det skjer liksom hver dag. Hvist jeg nyser,hoster,skriker eller noen skremmer,dytter, eller slår så skvetter jeg på meg. Det er veldig ubehagelig pga det lukter og det er veldig ekkelt fordi mamma kan lzm se at det er vått i trusa, men jeg kan ikke snakke med noen om det ikke helsesøster og ikke mamma eller noen. Jeg trenger bare hjelp til å da slutt på det, jeg har til PG med prøvd bind. Plis hjelp meg

SVAR

Besvart 02.11.2017 12:21:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle